Coronaproof Foodtruckfestival: In Woudrichem weten ze hoe dat kan

6 september 2020, 17:49


Geen categorie
Lokaal Nieuws

WOUDRICHEM – Rond de klok van vijf uur hebben al zeker 700 mensen het festival bezocht. De organisatie verwacht met het eerste coronaproof Foodfestival in Altena ruim 1.000 bezoekers te trekken.

Het Foodtruckfestival is een alternatief voor de Woerkumse Week, een nieuwe feestweek in Woudrichem, die door de opmars van het coronavirus afgelast moest worden. De jonge en ambitieuze organisatie blijkt creatief want het is gelukt om een sfeervol Foodtruckfestival neer te zetten op ’t Rond waarbij alle geldende maatregelen in acht genomen kunnen worden.

Zowel bezoekers, organisatie en de eigenaren van de Foodtrucks genoten zichtbaar onder een heerlijk zonnetje van dit mooie evenement. Met een grote diversiteit aan eten en drinken, sfeer en gezelligheid, was het voor de bezoekers soms even wachten voordat het terrein betreden kon worden.