Wethouder van der Ven vraagt ontheffing uit ambt

21 augustus 2020, 17:08


Lokaal Nieuws

ALTENA – Het is slechts een formaliteit, Peter van der Ven (AltenaLokaal), heeft de gemeenteraad gevraagd om hem eervol te ontheffen uit zijn ambt als wethouder voor de gemeente Altena.

Hiermee maakt van der Ven, eerder ook al wethouder in de voormalige gemeente Werkendam, de weg vrij voor zijn opvolger Shah Sheikarriem. “Ik doe dit verzoek met een dubbel gevoel. Door een samenloop van omstandigheden en per toeval ben ik weer in het openbaar bestuur terecht gekomen”

Het voelt voor van der Ven als een eer om een bijdrage te hebben mogen leveren aan de nieuwe gemeente Altena. Tijdens zijn werk heeft hij mogen ervaren dat Altena over geweldig veel potentie beschikt en een prachtige gemeente is. “Ik wens die gemeente een mooie toekomst en wens u veel wijsheid in het besturen daarvan” zo is zijn boodschap aan de gemeenteraad.