Gemeente Altena verstrekt vergunning voor diverse evenementen

5 augustus 2020, 18:00


Lokaal Nieuws

ALTENA – In de maanden augustus en september zullen er diverse evenementen worden georganiseerd in de de gemeente Altena. Voor het verlenen van een vergunning zijn extra voorwaarden van toepassing in verband met de corona maatregelen.

Deze week heeft de gemeente vergunning verleend voor het organiseren van diverse evenementen. Zo kan het timmerdorp in Babyloniënbroek doorgang vinden van 18 tot en met 20 augustus. Op 26 augustus zal in Veen een buurtfeest worden gehouden op de parkeerplaats naast de Veense Put. In Woudrichem kan de kofferbakmarkt op 5 september definitief doorgaan.

Voor overige evenementen is nog geen vergunning verleend maar is de verwachting dat deze er wel komt in goed overleg met de organisaties.