Werkendamsen winnen weer

3 augustus 2020, 13:04


Sport Nieuws

AMSTERDAM/WERKENDAM – In de hoofdstad van ons land werd gestreden in de topdivisie en eerste divisie beachvolleybal en niet zonder succes. Raïsa Schoon uit Werkendam wist met haar partner Katja Stam de topdivisie op haar naam te schrijven.

Hiermee onderschrijft ze haar kwaliteiten als topspeelster, van de vijf gespeelde toernooien wist ze er vier te winnen, één keer behaalde ze zilver. Komend weekend is zij te bewonderen in Almelo, waar dan het hoogste nationale niveau van Nederland te gast is.

In het kielzog van het winnende team wist het team met de Werkendamse meiden Lynn van Mill/Jill Weeda een mooie 5e plaats te behalen op hetzelfde toernooi. Een treetje lager deed Anique Tavenier uit Sleeuwijk hetzelfde wat ze het weekend ervoor ook deed: ze won de eerste divisie. Deze keer met gelegenheidspartner Rianne Stok. Een dag later behaald ook het team Femke Bulthuis/Julia Kee, beide ook trainend bij Beachsport Vereniging Werkendam, een podiumplaats, zij werden derde.