Peter van der Ven niet officieel gevraagd voor Geertruidenberg

27 juli 2020, 19:51


Lokaal Nieuws

ALTENA/GEERTRUIDENBERG – Wethouder Peter van der Ven maakt in de gemeente Altena plaats voor zijn opvolger en lijkt naadloos aan te kunnen sluiten op de vertrokken wethouder in Geertruidenberg volgens diverse inwoners.

Wethouder van der Ven laat vanaf zijn vakantieadres weten dat hij die geruchten ook heeft gehoord, maar deze kan ontkrachten. Hij is weliswaar inwoner van de gemeente Geertruidenberg maar niet officieel benaderd. “Mocht dit wel gebeuren moet ik daar over nadenken”, zo laat Van der Ven weten.

In de gemeente Altena zal Van der Ven worden opgevolgd door Shah Sheikkariem namens de fractie AltenaLokaal. In de gemeente Geertruidenberg zal de portefeuille van vertrokken wethouder John van Vugt tijdelijk worden waargenomen door de overige collegeleden.