Ruim 1.000 bezoekers op braderie in Genderen

18 juli 2020, 19:16


Lokaal Nieuws

GENDEREN – Met de organisatie van een braderie op Park Veldzicht is het eerste grote evenement in Altena geslaagd. Ondanks de nog steeds geldende corona maatregelen genoten standhouders en bezoekers van een mooi evenement.

Met inachtneming van alle maatregelen was Park Veldzicht in Genderen de perfecte locatie om een groot evenement te organiseren. Ruim 1.000 bezoekers wisten te genieten van de braderie en bezochten deze doorlopend, een strakke bezoekers telling werd gehanteerd.

Het bewaren van de 1,5 meter afstand werd goed opgevolgd, er waren voldoende desinfectiemiddelen beschikbaar en extra plaatsen om handen te wassen waren ingericht. Het was vooral een mooi eerste evenement na de versoepeling van de maatregelen en de bezoekers hebben genoten. De organisatie is tevreden en kijkt uit naar een vervolg.