Burgerstem Altena wordt ‘fractie Pauline van den Tol’

2 juli 2020, 11:07


Lokaal Nieuws

ALTENA – De partij wijzigt alsnog haar naam nadat van den Tol in 2018 brak met partijgenoten Jeffrey Himpers en Jan Hak na vele beschuldigingen. Van den Tol spreekt zelfs van volksverlakkerij.

‘Daar we tot nog toe geen enkele poging mochten vernemen dat het bestuur op die uitspraken terugkomt en een poging de naam Burgerstem Altena over te nemen mislukte, hebben wij besloten niet meer onder deze naam verder te gaan. Wij kunnen niet doorgaan met een partijnaam gekoppeld aan een bestuur dat niets met ons te maken wil hebben, maar zich wel de (h)erkenning van onze inzet kan blijven toe-eigenen.’ aldus Pauline van den Tol.

Daarom is besloten om de partijnaam Burgerstem Altena terug te geven en door te gaan onder de fractienaam ‘Pauline van den Tol’.