Beachtennis op de Copakadijk

1 juli 2020, 07:26


Sport Nieuws

WERKENDAM – Beachtennis is een opkomende sport in het zand welke steeds populairder wordt in Nederland. Voor tennissers is dit een hele mooie variant om naast het tennis, een net andere spelvorm te spelen welke heel leuk en leerzaam is.

Ook voor niet tennissers is dit een ideale sport omdat het zo laagdrempelig is. Iedereen kan het spelen van jong tot ouder op elk niveau. In samenwerking met Beachtennisschool Vincente biedt Beachsport Werkendam nu ook trainingen aan, die zullen worden gegeven door de bekende tennisser en beachtennisser Joeri Ertner.

Op dinsdag 7 juli a.s. zal er van 18.30-20.00 een gratis introductieclinic worden gegeven. Hier zult u tevens alle verdere informatie krijgen over de lesmogelijkheden. Aanmelden kan via info@beachsport.nl of 06-81096745 en via info@btsv.nl of 06-55730369.