Toch Roefelweek bij de Jager in Giessen

29 juni 2020, 14:36


Regio Info

GIESSEN – Door de versoepeling van de corona maatregelen is het toch mogelijk de Roefelaars een mooie start van de vakantie te bezorgen.

De Roefelweek wordt wel anders dan anders vorm gegeven. Het is nog niet mogelijk om de ouderen in de regio te gaan bezoeken en ook is het oorspronkelijke idee om mensen als ‘hotelgasten’ in de watten te leggen geschrapt. Eerdere jaren trokken de Roefelaars in lange fietsende linten door de regio, dit jaar vinden alle activiteiten plaats in en rondom de HartenJager. Het oorspronkelijk thema “Hotel van Harte(n)” wordt omgegooid naar “Lekker overzichtelijk!”

De kinderen gaan genieten van het pas aangelegde Groene Hart, de jeu de boules banen, het naast gelegen Almbos en in de sporthal. Het Roefelteam is hard aan de slag om de kinderen weer een geweldige week te bezorgen vol met plezier en creativiteit. De Roefelweek vindt plaats van 20 tot en met 24 juli.