Groep 8 doet examen op het Altena College

25 juni 2020, 16:47


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Als groep 8’er examen doen op het Altena College. Dat is toch wel heel bijzonder.

En nog wel in de gymzaal, de zaal waarin normaal gesproken de landelijke eindexamens worden afgenomen. Eén ding is zeker: de groep 8’ers zullen bijzondere herinneringen overhouden aan hun ‘Anglia Engels’ examen.

Patty van Beest, docent Engels en organisator Anglia groep 8: ‘We zijn super blij dat de groep 8’ers hun Anglia-avontuur – dat begon in november 2019 – kunnen afsluiten met een écht examen.’ Met de nodige maatregelen i.v.m. het corona-virus wist de organisatie het voor elkaar te krijgen om de examens – verdeeld over meerdere groepen – op een veilige en leuke manier te organiseren. Na dit echte examengevoel te hebben ervaren, wacht na de zomervakantie de uitslag. Die zien de groep 8’ers met veel enthousiasme tegemoet.