Enquête voor bezoekers van de Biesbosch

19 juni 2020, 18:00


Regio Info

WERKENDAM – Staatsbosbeheer en de gemeenten Altena, Dordrecht en Drimmelen bereiden zich voor op een nieuwe manier van samenwerken in De Biesbosch. Kom jij weleens in de Biesbosch? En ben je gek op natuur? Dan is jouw hulp gevraagd.

Participatie, flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid staan centraal bij de nieuwe samenwerking. Hiervoor vraagt Staatsbosbeheer betrokkenheid van alle partijen die actief zijn in het gebied, dus die van de bezoekers. Men wil de handen ineenslaan om samen te bouwen aan een sterk netwerk.

Als basis voor de nieuwe vorm van samenwerken, stelt men samen met u een gebiedsvisie en uitvoeringsprogramma voor De Biesbosch op. Om hiervoor informatie te verzamelen, vraagt men u om een aantal vragen over de Biesbosch te beantwoorden.

Ga naar de enquête.