Maaltijdbezorgers Werkendam gezocht

17 juni 2020, 11:20


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Veel ouderen in Werkendam bestellen een warme maaltijd aan huis. Deze worden rondgebracht door vrijwilligers. Mensen die graag iets voor een ander betekenen. Even een praatje, wat aandacht aan de deur en eventueel het signaleren van mogelijke problemen.

De vrijwilligers halen de maaltijden op rond 11:00, bij de keuken van Goezate, waarna deze worden rondgebracht door heel Werkendam. Dit zou ongeveer een uur in beslag moeten nemen, aangezien ook de laatste maaltijden dan nog warm kunnen worden afgeleverd. Trema is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de donderdag (om de week), die de beschikking hebben over een auto.

Werkendam heeft een erg gezellig team van maaltijd chauffeurs. U mag altijd een keer bellen en bespreken of het geschikt werk voor u is. Denkt u er even over na? Wij zouden heel erg blij zijn met uw hulp! Trema vergoed 0,32 cent per gereden kilometer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fenna Vogelsang op telefoonnummer 0183408444 of via mail: fenna.vogelsang@trema.org.