De kasteelpoort gaat weer open

10 juni 2020, 17:29


Regio Info

DUSSEN – Vanaf maart moesten vanwege het coronavirus alle activiteiten in kasteel Dussen worden geannuleerd. Helaas geen kindervoorstelling, geen optredens van streektalenten en uitvoering van een paasconcert en geen kastelendag.

Maar nu de overheid de maatregelen versoepeld heeft, kan de poort verder open en zijn bezoekers vanaf zondag 14 juni weer van harte welkom in het kasteel. Vanaf deze datum is het mogelijk om online een bezoek te reserveren. Elke zondag kan er vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur op eigen gelegenheid een rondgang door het kasteel worden gemaakt. Bezoekers starten om de 10 minuten en zijn maximaal een uur binnen.

De entree is € 2,50 p.p. , contactloos betalen is mogelijk. Aanmelden op het reserveringsformulier op www.kasteel-dussen.nl. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Ondertussen wordt er hard gewerkt om vanaf september weer een mooi cultureel programma te realiseren. Ongetwijfeld met aanpassingen, maar vast ook met voor elk wat wils op die bijzondere plek in Altena: kasteel Dussen.