Avond4daagse in Altena gaat individueel toch door

9 juni 2020, 18:26


Sport Nieuws

SLEEUWIJK/WERKENDAM – Een jaar geen Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom organiseren de organisaties van de Avond4Daagse Werkendam en Sleeuwijk samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en e-Routes een speciale avond4Daagse @home editie van het grootste wandelfestijn.

Met de Avond4daagse Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen. Via de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en te grote groepsvorming voorkomen. En natuurlijk wacht na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille. De lopers kunnen zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Deelname kost 5 euro per persoon. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal plaats, maar ouders of verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in via de website. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 , 5 of 10 kilometer. Meer informatie over het aanmelden en de ontvangst van de medaille vindt u op de websites van beide stichtingen; www.a4dwerkendam.nl en www.a4dsleeuwijk.nl.