Jeu de Boules start in Giessen

5 juni 2020, 19:46


Regio Info

GIESSEN – Vereniging ‘De Verbinding Giessen-Rijswijk’ zet de Jeu de Boules banen open naast sportcomplex de Jager voor de start van het seizoen. Samen spelen en samen delen komen samen.

Op zaterdag 13 juni bent u welkom vanaf 13.00 uur om vrijblijvend kennis te maken met het spel, de regels en de drijvende krachten achter de nieuw opgerichte vereniging. Op 2 mooie banen is het spel te spelen direct gelegen naast het Groene Hart in Giessen. U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de start van deze sport.

Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers staan de initiatiefnemers en de commissieleden u graag te woord om kennis te maken met het spel en u te informeren over de mogelijkheden. De gastvrijheid wordt mede mogelijk gemaakt door de HartenBrigade. De vereniging ziet toe op de richtlijnen en het naleven hiervan zoals opgesteld door het RIVM.