Schenking koppelbedden aan Zorgplein Maaswaarden

4 juni 2020, 20:48


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – Iemands hand vasthouden, tegen elkaar aan kruipen of samen naar mooie muziek luisteren. Wanneer mensen ziek zijn, niet meer bij elkaar kunnen wonen of in een periode van waken is nabijheid belangrijker dan ooit.

Koppelbed ‘de Bijrijder’ vormt de ideale oplossing voor mensen die graag samen willen zijn in een zorgomgeving. Daarom heeft Veerle van Drunen (Verzorgende IG, VZH) het zorgplein aangemeld bij Stichting Roparun.

Stichting Roparun houd sinds 1992 een non-stop estafetteloop die gehouden wordt tussen Rotterdam en Parijs, met als hoofddoel, geld ophalen voor deze sportieve prestatie. Het geld is bedoeld om projecten te financiëren die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen. Zorgplein Maaswaarden heeft donderdag 4 juni beide bedden in ontvangst mogen nemen.