Lezing ‘Vrijheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend’

4 juni 2020, 20:20


Regio Info

WOUDRICHEM – We staan dit jaar stil bij 75 jaar bevrijding. Ondanks dat het voor Nederland vanzelfsprekend is, is dat niet voor alle landen het geval.

Malek Alghayad uit woont in de gemeente Altena en vluchtte uit Syrië. Journalist en schrijfster Suzanna Jansen gaat hierover met Malek in gesprek. Suzanna is bekend van onder andere ‘Het Pauperparadijs’. De Bibliotheek CultuurPuntAltena organiseert een lezing op dinsdag 16 juni van 20.00 tot 22.00 uur. Deze lezing kan op twee manieren worden bijgewoond.

Er is ruimte voor maximaal 30 personen. Alle stoelen staan 1,5 meter uit elkaar en er wordt rekening gehouden met de algemene gezondheidsvoorschriften. De voorstelling zal ook worden gestreamd via YouTube. De lezing is voor iedereen gratis toegankelijk. Meer informatie en aanmelden kan op bibliotheekaltena.nl/vrijheid.