Gereformeerde kerk Almkerk open voor ontmoeting

26 mei 2020, 22:19


Regio Info

ALMKERK – De komende tijd zal de kerk op bepaalde tijden worden opengesteld voor een ieder die behoefte heeft aan een moment van ontmoeting, bezinning, om te bidden, een waxinelichtje aan te steken of om zomaar even binnen te lopen voor een gesprekje.

Vanwege de coronacrisis worden de zondagse erediensten van de Gereformeerde Kerk in Almkerk (Voorstraat 16) online uitgezonden en is de kerk dus niet toegankelijk voor gemeenteleden. De komende tijd zal de kerk op gezette tijden weer geopend worden waarbij een ieder welkom is op onderstaande tijden;

  • Vrijdagmiddag 29 mei: van 14.00 – 16.00 uur
  • Woensdagavond 3 juni: van 19.00 – 20.30 uur
  • Vrijdagmiddag 5 juni: van 14.00 – 16.00 uur
  • Dinsdagochtend 9 juni: van 10.00 – 12.00 uur

Tijdens de openingstijden is de predikant en/of een ouderling aanwezig voor een gesprekje als daar behoefte aan is. Uiteraard worden de vereiste voorzorgsmaatregelen in acht genomen.