Tesla muziek, licht en dansshow voor verpleging

12 mei 2020, 18:19


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG / ANDEL – Op 12 mei, de Dag van de Verpleging, werden dit keer de medewerkers van Wijkestein in Wijk en Aalburg en de Notenhoff in Andel verrast met een bijzondere show.

Op initiatief van Cyril Vonken bracht hij met zijn auto een Tesla muziek, licht en dansshow. Om 10 uur in de ochtend was de locatie wijk en Aalburg aan de beurt om vervolgens om half twee in Andel te zijn. De verpleging maar zeker ook de bewoners genoten van dit schouwspel.

De ‘Tesla Model X-mas show’ is een initiatief van de Tesla Owners Club Netherlands waar Cyril ook lid van is. De actie door Cyril, een van de leden, is ook in Altena spontaan ontstaan. Hiermee wilde hij graag ook de verpleging in onze regio een hart onder de riem steken.