In de file voor oranje tompoucen in Andel

27 april 2020, 21:19


Lokaal Nieuws

ANDEL – Op het plein naast de Romboutstoren organiseerde Oranjevereniging Juliana op Koningsdag een heuse drive-in.

De vereniging verkocht tompoucen in samenwerking met de lokale supermarkt, er waren er van tevoren al ruim 600 besteld. Op veilige afstand van elkaar konden de mensen vanuit de auto de tompoucen afrekenen en ophalen. Velen maakte er een waar Koningsdaguitje van door verkleed in de auto te zijn gestapt.

Ondanks de coronamaatregelen is Oranjevereniging Juliana er in geslaagd om toch een behoorlijk programma te organiseren. Zo vond er ook een online quiz plaats waarbij de benodigde attributen al eerder bezorgd waren. Ook de Jukebox bus trok weer door het dorp en Andel wist op deze manier toch Koningsdag te vieren.