Zomerfeesten Almkerk volledig afgelast

22 april 2020, 12:00


Lokaal Nieuws

ALMKERK – Met pijn in het hart laat de organisatie van de Zomerfeesten 2020 weten dat deze vanwege de maatregelen tegen het coronavirus niet door kunnen gaan.

De organisatie betreurt dit ten zeerste. Echter, de prioriteit ligt bij ieders gezondheid. Zij willen alle medewerkers, leveranciers en sponsoren bedanken die zich hebben ingezet voor het verwezenlijken van #ZFA20. ‘Natuurlijk willen wij ook onze volgers en bezoekers bedanken voor het enthousiasme wat u heeft geuit over #ZFA20.’

‘Achter de schermen zal de organisatie van Zomerfeesten Almkerk verdergaan met de voorbereidingen van #ZFA21. Wij hopen u allen in goede gezondheid te ontvangen tijdens een gloednieuwe editie van Zomerfeesten Almkerk. Tot volgend jaar!’