SJWA ‘De Soos’ gaat live voor de zorg

21 april 2020, 18:09


Lokaal Nieuws

ALMKERK – Aanstaande zaterdag (25-4) vanaf 14:00 uur ’s middags tot ’s avonds 23:00 uur zullen negen (oud-) dj’s van ‘De Soos’ verschillende sets draaien via een livestream.

Terwijl we er met elkaar een feestje van maken, wil ‘De Soos’ ook graag aandacht geven aan alle hardwerkende mensen in de zorg. Tijdens de livestream is het namelijk mogelijk om geld te doneren. Het uiteindelijk doel is om 2500 euro bij elkaar te sparen om een ziekenhuis voor een dag van de benodigdheden te voorzien.

SJWA ‘De Soos’ start alvast met 250 euro. Daarnaast zullen zij bij iedere 100 euro die er wordt gedoneerd, nog 10 euro extra doneren. Verder worden er onder de donaties een aantal cadeaubonnen verloot die besteed kunnen worden bij ‘Lunchroom ’n Tikkie Anders’, ‘Lunchroom Van Alles Wat’ en ‘Cafe cafetaria De Alm’, om zo ook de lokale horeca-gelegenheden te steunen.

De livestream is te volgen via de Facebook-pagina van De Soos. Voor meer informatie kijkt u op de website www.desoos.nl.