Burgemeester Lichtenberg: ‘we gaan een bijzonder paasweekend tegemoet’

9 april 2020, 20:58


Lokaal Nieuws

ALTENA – Ook tijdens de coronacrisis is het aankomende paasweekend voor veel mensen op welke manier dan ook een bijzonder weekend.

Of u naar de kerk gaat, het nieuwe leven viert of paaseieren gaat zoeken, het is vooral een weekend waarin het ‘samen doen en zijn’ centraal staat. Helaas kan dat dit jaar niet. Burgemeester Lichtenberg hoopt dat iedereen, weliswaar op een andere manier, toch dichtbij elkaar kan zijn om Pasen te vieren.

Ook roept hij op ondanks het mooie weer alle geldende maatregelen in acht te blijven nemen. Er zal meer toezicht en handhaving op straat zijn het aankomende weekend. Lichtenberg sluit af met een persoonlijke boodschap aan alle inwoners van de gemeente Altena.