Tweede locatie voor SoepBrigade

4 april 2020, 12:55


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Het initiatief van de HartenBrigade uit Giessen om enkele weken geleden te starten met de SoepBrigade is een groot succes. In Werkendam gaat men ook van start.

Vanaf aankomende week zal er een dependance van de SoepBrigade worden geopend in het MFA Vlechtwerk in Werkendam. Vrijwilligers gaan zich samen met medewerkers van Trema met veel passie daar voor inzetten. Inwoners van Werkendam die echt niet meer de deur uit kunnen, mogen een beroep op hen doen, in 1e instantie via 06-38694800.

Voorlopig zal er 1 keer per week soep gekookt gaan worden, bij voldoende vrijwilligers wordt dit wellicht uitgebreid. Vanuit Giessen zijn al vele honderden mensen blij gemaakt met heerlijke soep, een lief kaartje en aandacht. Omkijken naar elkaar in deze moeilijke tijden voor een ieder die dat nodig heeft.