Sluiting locaties kinderopvang Trema

15 maart 2020, 22:35


Lokaal Nieuws

REGIO – Trema sluit in navolging van het overheidsbesluit als gevolg van maatregelen m.b.t. het coronavirus haar locaties vanaf maandag 16 maart tot nader order en in ieder geval tot 6 april.

De kinderen van ouders die werkzaam zijn in zogenaamde vitale functies in de maatschappij mogen nog wel gebruik maken van de opvang. Een volledig overzicht van deze groep is hier te vinden. Dit betekend dat de volgende Trema locaties gesloten zullen zijn; Vs Kerkverreweide, Vs Tulpstraat, Vs Veen, Vs Genderen, Elisabethstraat (Geertruidenberg), Rijksstraatweg (Sleeuwijk), Richter (Werkendam), Vs Wilgenlaan (Werkendam) en Krijgsmangeerde (Raamsdonksveer).

De locaties die open blijven voor noodopvang zijn; Rembrandtlaan (Raamsdonksveer), Lipplantsoen (Hank), Hasselmanstraat (Nieuwendijk), De Esdoorn (Sleeuwijk), Tienhont (Sleeuwijk) en Vlechtwerk (Werkendam). Er zal nog nader gekeken worden naar de consequenties. Zondag lag vooral de nadruk op het praktisch handelen en afstemmen met ouders en personeel.