HartenBrigade op missie tegen coronagevolgen

15 maart 2020, 14:07


Lokaal Nieuws

ALTENA – Zoals iedereen weet zijn de Coronazorgen groot. Als HartenBrigade willen we graag ons steentje bijdragen en komen we vanaf morgen in actie voor mensen in Altena die het op dit moment moeilijk(er) hebben.

Het is ten allen tijden onze missie om te zien naar de ander en juist nu geloven we er in dat we met relatief kleine dingen groot verschil kunnen maken! Wat gaan we doen: meerdere dagdelen per week in 4 tallen soep koken, deze verpakken en (op verantwoorde wijze) uitdelen aan mensen die tijdelijk niet naar buiten kunnen/mogen. Omdat we verwachten dat hier veel mensen gebruik van willen maken, doen we een beroep op jou!

Wil jij graag iets betekenen voor mensen die een klein netwerk hebben, meld je dan aan voor 1 van onderstaande taken:

  • Soep koken in de HartenJager in Giessen
  • Kaartjes schrijven
  • Soep bezorgen
  • Kleine boodschap doen
  • Bellen naar (oudere) mensen voor een praatje
  • Geld en ingrediënten inzamelen
  • Geld doneren

Aanmelden kan via 06-38694800. We maken voor ieder onderdeel een groepsapp aan om alles efficiënt te kunnen communiceren. Hiervoor zoeken we een aantal coördinatoren. Uiteraard volgen wij bij alle taken de adviezen van het RIVM op en bekijken we per dag of onze plannen nog haalbaar zijn. Alles met hart en verstand!