Zorgplein Maaswaarden neemt maatregelen

14 maart 2020, 12:26


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG/ANDEL – In verband met het coronavirus neemt Zorgplein Maaswaarden op beide locatie’s verregaande maatregelen op beide locatie’s.

Per direct is restaurant de Waard op locatie Wijkestein gesloten voor iedereen m.u.v. onze bewoners die hier dagelijks eten. Met ingang van maandag 16 maart a.s. zal de dagbesteding op locatie Wijkestein sluiten. Daar waar nodig worden voor de individuele cliënt nadere afspraken gemaakt. “Wij realiseren ons dat we daarmee een groot beroep doen op het netwerk rondom de cliënt. In de huidige situatie kunnen we echter niet anders.” Alle groepsactiviteiten gaan tot nader order niet door op zowel locatie Wijkestein als op locatie de Notenhoff.

De bezoekregeling locaties Wijkestein en Notenhoff is aangepast:Indien u verkoudheidsklachten heeft of hoest mag u niet op bezoek komen. Géén kinderen onder de 5 jaar op bezoek, maximaal 1 bezoeker per cliënt per dag. Indien de situatie daar om vraagt wordt er uiteraard maatwerk geleverd.