Dienst VEG De Burcht afgelast

14 maart 2020, 13:13


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Gisteren liet men nog aan Altena TV weten de dienst op te splitsen over meerdere zalen. Na de oproep van burgemeester Lichtenberg om ook bijeenkomsten kleiner dan 100 personen niet door te laten gaan is daartoe besloten.

Het nemen van een beslissing is erg lastig omdat er op heel veel vlakken ruimte wordt geboden voor interpretatie van de RIVM-regels. Daarnaast is er veel subjectieve informatie die op bijvoorbeeld socialmedia rond gaat. Met elkaar hebben we besproken dat wij in ons geval ons uitsluitend richten op de instructies die het RIVM en de Nederlandse overheden geven. Indien er vanuit het RIVM of overheden aangepaste richtlijnen komen, volgen we die onmiddellijk.

De Vrije Evangelische Gemeente De Burcht in Sleeuwijk heeft dan ook besloten de dienst van aanstaande zondag 15 maart geen doorgang te laten vinden.