Aantal besmettingen in Altena stijgt naar 8

13 maart 2020, 14:07


Lokaal Nieuws

ALTENA – Op basis van de meest recente cijfers zijn er 3 nieuwe gevallen van besmettingen met COVID-19 bekend in Altena.

Omwille van de privacy worden er geen woonplaatsen bekend gemaakt. Per vandaag zijn 190 nieuwe mensen positief getest op COVID-19, de ziekte die veroorzaakt wordt door het nieuwe coronavirus. Daarmee komt het totaal positief geteste mensen op 804 in Nederland. Van de bevestigde personen werken er 179 in de zorg; zij worden vaker dan andere groepen getest.

Er zijn sinds gisteren 5 nieuwe patiënten overleden aan COVID-19. Dit betrof allen oudere patiënten met onderliggend lijden. In totaal zijn er nu 10 mensen gestorven aan de ziekte. In totaal zijn 115 patiënten opgenomen (geweest) in een ziekenhuis.