Huisartsenpraktijk AMEEdic sluit inloopspreekuur

9 maart 2020, 21:44


Lokaal Nieuws

GENDEREN – Als voorzorgsmaatregel tegen het verspreiden van het corona virus sluit de huisartenpraktijk AMEEdic in Genderen tot nader order het inloopspreekuur.

Heeft u klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid? Kom dan niet naar binnen maar bel de assistente. Indien u voor het bloedprikken de praktijk moet bezoeken is het van belang dat u géén van de deze klachten heeft.

Als u één van deze klachten heeft is het verzoek op een ander moment terug te komen als de klachten verdwenen zijn. Het is belangrijk dat u in dat geval niet naar binnen gaat. “Wij nemen uw en onze gezondheid serieus” aldus de praktijk. Om die reden is een alcohol dispenser bij de voordeur geplaatst. Ook is het tijdelijk niet mogelijk om online afspraken te maken.