Dichters en muziek in Werkendam

4 maart 2020, 06:14


Regio Info

WERKENDAM – Op dinsdag 10 maart bent u van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur weer van harte welkom bij het Nederlands Dichters Podium in Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2 in Werkendam. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Kees van Gammeren is Dichter van de maand en zeker geen onbekende in Werkendam. Als leraar heeft hij velen in de klas gehad. Daarnaast schrijft hij al heel lang poëzie en dorpsgedichten. Kees schrijft toegankelijke gedichten met ‘nadenkertjes’ en verzorgt op 10 maart een mooie voordracht. De muzikale omlijsting is handen van het kwartet De Vale Gieren. Zij brengen veelal Nederlandse liederen. Tussen de nummers door weten zij met grappige opmerkingen en korte gesprekjes met elkaar en/of het publiek iets extra’s toe te voegen aan hun optreden.

Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. Kijk voor meer informatie en/of het volledige programma op www.nederlandsdichterspodium.nl.