Boerderij Den Hill doet mee aan NL DOET

27 februari 2020, 15:16


Regio Info

BABYLONIËNBROEK – Op 14 maart 2020 wordt op zorgboerderij Den Hill aan de Hillsestraat 44a in Babyloniënbroek een open dag gehouden. Bovendien is er op die dag, in het kader van NL Doet, de klus ‘het opknappen van het paardenstalletje’.

Op boerderij Den Hill vindt dagbesteding plaats. Daarvoor zijn er twee paardjes aanwezig. Om die paardjes een ruimte te bieden is er de klus: ‘het opknappen van het paardenstalletje’. Men kan nog vrijwilligers gebruiken. Heeft u zaterdagmorgen 14 maart 2020 van 9.30 uur tot 15.00 uur tijd en heeft u zin een zinvol karweitje? Meldt u dan aan op www.nldoet.nl of kom langs aan de Hillsestraat 44a in Babyloniënbroek.

Boerderij Den Hill in Babyloniënbroek is een boerderij waar dagbesteding geboden wordt aan mensen met autisme spectrum stoornis. NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NL DOET steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen.