Amnesty International zoekt collectanten

24 februari 2020, 14:51


Lokaal Nieuws

ALTENA – Van 9 tot 14 maart zal de collecteweek voor Amnesty International worden gehouden. Er zijn nog veel collectanten nodig in de regio.

Ieder jaar collecteren duizenden vrijwilligers, zonder al deze mensen zou de collecteweek niet mogelijk zijn. Vooral in de kernen Woudrichem, Rijswijk, Giessen en Andel kan men nog een 10-tal collectanten gebruiken. Hoe meer collectanten, hoe hoger de totale opbrengst. En met deze opbrengst komen we wereldwijd in actie voor slachtoffers van onderdrukking, geweld en discriminatie en voor mensen die ten onrechte gevangen zitten. Jouw inzet geeft mensen vrijheid! Doe jij ook mee met de collecteweek in 2020?

U kunt zich voor de regio Woudrichem aanmelden als collectant bij Sanne van Amedijden per e-mail op sannevanameijden@hotmail.com of telefonisch via 0183-760516.