Finalisten 3e editie BizAwards Altena bekend

12 februari 2020, 17:29


Lokaal Nieuws

ALMKERK – De finalisten van de ondernemersverkiezing binnen het Land van Heusden en Altena zijn bekend. Uit de vele tientallen nominaties selecteerde de jury uiteindelijk acht kandidaten.

Deze gaan door naar de netwerk-gala-avond op 26 maart in Hollywoud. Daar worden de winnaars bekend en worden twee Awards uitgereikt. BizAwards Altena wil bijzonder ondernemerschap in Altena zichtbaar maken en waarderen onder het motto: ‘Door waardering ontstaat verbinding.’

In de categorie Ondernemer van het Jaar 2019 zijn genomineerd (in willekeurige volgorde):

  • Bas de Peuter | The Dutch Nightcrawlers Almkerk
  • Christian & Henri de Jong | ADJ Milieutechniek Werkendam
  • Marco van Driel & Kees van Wendel de Joode | Technical & Maritime Services Werkendam

In de categorie Zelfstandig Professional van 2019 zijn genomineerd (in willekeurige volgorde):

  • Bart Verkade | Verkade Management & Advies Woudrichem
  • Dimar Pelle | Pelle Interieurbouw Andel
  • Ruud Visser | Bruud! Werkendam

Beoordeling

De vijfkoppige jury beoordeelt komende periode de finalisten. Dit doet men onder andere nog door bedrijfsbezoeken. De vakjury toetst de kandidaten veder op zaken als ondernemersvisie, bedrijfsstrategie, innovatie en duurzaamheid, maar ook op elementen als marketing, het onderscheidend zijn, motivatie en presentatie. De ontknoping van deze selectie, onder toeziend oog van De Rivieren Notarissen, voltrekt zich zoals gezegd op 26 maart aanstaande.

Twee van de genoemde ondernemers mogen zich in hun categorie dan een jaar lang winnaar noemen van de derde editie van BizAwards Altena. Een Award die wordt georganiseerd door Stichting B2B-platform Ondernemend Altena en wordt gesteund door verschillende bedrijven, ondernemersverenigingen en de gemeente Altena.

Kaarten reserveren

Wie de avond van de 26e maart wil bijwonen, is van harte welkom. Via de website BizAwardsAltena.nl zijn de tickets te bestellen. Daar staat een link waarmee u naar de boekingspagina gaat van Hollywoud. Daar kunt u reserveren en betalen. De tickets kosten 25,00 euro per stuk en zijn inclusief consumpties.