Leerdammer aangehouden in Wijk en Aalburg voor drugsbezit

6 februari 2020, 05:48


Hulpdiensten

WIJK EN AALBURG – Maandagochtend rond 01.00 uur is een 23-jarige man uit Leerdam aangehouden voor drugsbezit.

Tijdens een surveillance op de rotonde van de Provincialeweg-Oost en de Polstraat in Wijk en Aalburg zagen agenten een auto spontaan een erf oprijden bij het zien van de politieauto. De agenten vonden dit verdacht. De man kon ook niet verklaren wat hij op het erf ging doen. Hij gaf wel meteen toe dat hij een zakje amfetamine bij zich had.

Bij verder onderzoek werden, naast het zakje amfetamine, enkele xtc-pillen, ketamine, GHB en cocaïne bij hem aangetroffen. De verdachte is aangehouden en zijn auto is voor onderzoek naar het bureau gebracht. Ook is er bloed afgenomen bij de verdachte om te onderzoeken of hij onder invloed reed.