Sarina Dekker genomineerd voor Bruidsfoto Award 2020

14 januari 2020, 06:23


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Op 13 januari 2020 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2020. Sarina Dekker uit Werkendam is genomineerd in de categorie ceremonie.

Uit een aantal van ruim 1.250 inzendingen koos de vakjury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2020. De BFA wordt dit jaar voor de 16e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl. Hier kunt u gelijk uw stem uitbrengen op e mooiste foto’s.

Op 11 mei 2020 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2020. De Bruidsfoto Award wordt voor de zestiende keer op rij georganiseerd door Bruid en Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met eigentijdse bruidsfotografie en professionele fotografen.