Debatavond Landschap en Landbouw op de Campus

14 januari 2020, 06:14


Regio Info

ALMKERK – Op 20 februari 2020 organiseert Progressief Altena een debatavond over landschap en landbouw op de Campus in Almkerk. Drie deskundigen leiden het gesprek in en gaan met belangstellenden in gesprek over vragen rondom landschap, bodemgebruik en voedselproductie.

Progressief Altena wil de samenhang van behoeften, knelpunten en mogelijkheden voor toekomstbestendige landbouw beter in beeld brengen. Primair voor het welzijn, de veiligheid en de gezondheid van inwoners, maar ook vanuit een oogpunt van duurzaamheid. Tevens wil Progressief Altena de gemeente in toeristisch opzicht nog aantrekkelijker maken. Daarvoor worden kennis en netwerken bij elkaar gebracht. Corné Nouws, Meeuwis Millenaar en Arend Meijer geven hun visie en ook de mening van bezoekers krijgt een podium.

Kom dus donderdagavond 20 februari om 19.30 uur naar de debatavond Landschap en Landbouw op de Campus in Almkerk. De Campus Almkerk is te vinden aan de Laagt 16 in Almkerk.