Feesttent op parkeerterrein van Achilles Veen

6 januari 2020, 20:11


Regio Info

VEEN – In de laatste volle week van januari 2020 staat wederom een feesttent op het parkeerterrein van VV Achilles Veen. Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 januari is iedereen welkom in de verwarmde tent om een gezellig en gevarieerd programma bij te wonen.

Zo start op dinsdag 21 januari om 20.00 uur de Veeeeense Bingo, waarbij u vanaf 19.00 uur al welkom bent in de tent. Er zijn hilarisch mooie (geld!)-prijzen te winnen.

Op woensdag 22 januari zijn vanaf 13.30 uur alle jongens en meisjes welkom voor een leuke knutselmiddag en ’s avonds wordt een darttoernooi georganiseerd in samenwerking met Brutus Events. Het betreft een traditioneel 501 koppeltoernooi met een leuke prijzenpot welke start om 19.00 uur. Voor meer informatie over het toernooi en inschrijvingen kunt u terecht op de website https://www.stichtingbrutus.nl/

‘FeestDJ D’n Bally draait dur!’ wordt aan het programma van donderdag 23 januari toegevoegd. Vanaf 20.00 uur vindt er ook een Muziek Quiz plaats. Hiermee zijn mooie prijzen te winnen voor de aankomende verlichting in Veen van 2020. Inschrijven via de Oranje Vereniging. Daarna volgt een gezellige feestavond met Feest DJ D’n Bally. De avond duurt tot 01.00 uur.

Vrijdag 24 januari begint om 20.30 uur Q-music, De Foute Party. Zaterdagavond 25 januari, vanaf 18.00 uur, kan iedereen nog één keer los tijdens de Hollandse Avond met Randy Watzeels, Feestduo KaaiGezellig en Buren van de Brandweer. Kaarten kosten 10 euro aan de tent.

Dit jaar zal er geen voorverkoop plaatsvinden. Zorg dus dat u op tijd in de tent bent om teleurstellingen te voorkomen.