Sloopauto in lichterlaaie op beruchte kruising in Veen

15 december 2019, 12:02


Lokaal Nieuws

VEEN – In de nacht van zaterdag op zondag is omstreeks 0:10 uur opnieuw een (sloop) auto in vlammen opgegaan in Veen. Dit gebeurde op de kruising van de Witboomstraat.

Op sociale media zijn beelden verschenen van de autobrand. Op de beelden is te zien hoe de auto zonder kentekens op de kruising komt afrijden. Even later staat de auto in lichterlaaie en staan er veel mensen naar te kijken. Op de beelden is niet te zien dat er ook vuurwerk afgestoken wordt, volgens ooggetuigen was dit wel het geval. 

De brandweer is volgens ooggetuigen niet gehinderd tijdens het blussen. Het was niet de eerste keer dit jaar dat er een (sloop)auto in brand werd gestoken op de kruising. Op 1 december was het ook al raak.