Billy Joël op 3e Kerstdag in Xinix

15 december 2019, 18:00


Regio Info

NIEUWENDIJK – Vrijdag 27 december treedt The Billy Joël Experience op in Xinix en kort daarna staan ze in het Radio 2 Top 2000 Café.

De liedjes van Billy Joël behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘The Pianoman’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’ of lekkere Rock and Roll zoals ‘Only the good die young’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat.

En hoewel de 70-jarige Billy nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Xinix gaat vrijdag om 21.00 uur open. Entreeprijzen: jeugdleden € 8,00, leden € 10,00 en niet-leden € 12,50. Meer info op www.xinix.nl en www.billyjoelexperience.nl.