Meubels van zorgorganisatie naar inloophuis Altena

13 december 2019, 15:04


Lokaal Nieuws

WOUDRICHEM / WIJK EN AALBURG – Na de nieuwe inrichting van het restaurant en het atrium van Zorgplein Maaswaarden zijn de oude meubels overbodig geworden. De nog prima bruikbare meubels zijn geschonken aan Stichting Inloophuis Altena, zij zijn bezig een inloophuis te creëren voor mensen die te maken hebben met kanker.

Liselotte van Bokhoven, bestuurder bij Zorgplein Maaswaarden is trots op de manier waarop sommige dingen samen komen. Verbinding met de kernen en een fijne nieuwe inrichting voor de bewoners in Wijk en Aalburg. Nico van Rijswijk, voorzitter van Stichting Inloophuis Altena is op zijn beurt blij met de gift en samenwerking.  Het initiatief is ontstaan tijdens de Samenloop voor Hoop Altena.

Sinds 11 december is de stichting officieel een feit. De inrichting van het inloophuis is bijna klaar, dus kan de opening plaatsvinden in januari 2020.