ZVDO doet wat het moet doen

10 december 2019, 14:15


Sport Nieuws

ANDEL – Om aansluiting bij de middenmoot te houden, was winnen van het lager geplaatste Waterproof, noodzakelijk.

Pupil deze week was Emma van der Zouwen. Zij mocht de wedstrijdbal namens Altena Koelservice het water in gooien bij de start van de wedstrijd. De gasten uit Maastricht wisten de wedstrijd te openen, maar Seppe van der Wielen wist de achterstand om te buigen naar een 3-1 voorsprong. De tweede periode van de wedstrijd was ZVDO heer en meester in het bad en bepaalde de wedstrijd. Enorm veel kansen werden gecreëerd, maar geen enkele bal ging in het netje bij Waterproof. Waterproof wist wel één maal te scoren met een strafworp en wist de wedstrijd qua stand spannend te houden.

Tot aan het begin van de derde periode wist Waterproof bij te blijven. Vanaf dat moment wist ZVDO de wedstrijd naar zich toe te trekken en afstand te nemen van de Maastrichters. Deze periode werden de kansen ook omgezet in doelpunten. De vierde periode bouwde ZVDO de voorsprong uit naar een stand van 12-6. Met 5 doelpunten werd Seppe van der Wielen de man van de wedstrijd. Komende zaterdag speelt ZVDO wederom in het AquaAltena tegen Lutra.