Traditionele Engelse Jazz bij Jazz Hall’72

3 december 2019, 07:10


Regio Info

GORINCHEM – Zondag 15 december ontvangt de Gorinchemse jazzclub JazzHall’72 het succesvolle Engelse kwintet The Vitality Jazzband.

Gevormd in 2015 en ontwikkeld uit een reeks informele workshopsessies in Zuid-Londen, zijn deze Vitality Five een all-star kwintet dat zich toelegt op het uitvoeren en opnemen van authentieke jazzgroepen uit de jaren 1920. Zoals de California Ramblers, Jelly Roll Morton’s Red Hot Peppers en vele anderen. Sinds hun oprichting zijn ze op diverse festivals verschenen, hebben getoerd door Groot Brittannië en Europa en live gespeeld op BBC-Radio Three. Ook hebben zij inmiddels twee succesvolle albums opgenomen. Laat u niet vertellen hoe goed het was, maar kom zelf luisteren.  een gratis kopje koffie/thee staat voor u klaar!

Michael McQuaid-klarinet/alt sax/trompet, David Horniblow-bassax/klarinet, Martin Wheatley-banjo/gitaar, Andrew Oliver-piano, Nicholas D.Ball-drums/percussie. Het concert is zondag 15 december van 11:30 tot 13:30. Theater PoGo – Podium Gorcum, Grote Haarsekade 120, 4205 VL Gorinchem.