Wielrenster Marianne Vos maakt rentree in het veld

1 december 2019, 09:52


Sport Nieuws

BABYLONIËNBROEK – Wielrenster Marianne Vos uit Babyloniënbroek maakt op 7 december in het Belgische Essen haar rentree in het veld. De zevenvoudig wereldkampioene veldrijden start in de Brico Cross in Essen, maakte haar ploeg bekend.

Vos laat op de website weten in ieder geval bij zeven wedstrijden aan de start te willen staan. Na het trainingskamp van 9 tot en met 19 december start ze in de wereldbekerwedstrijden in Namen op 22 december en in Heusden-Zolder op tweede kerstdag. In 2020 volgen dan de GP Brussels, het NK in Rucphen op 12 januari, de wereldbekerwedstrijd in Hoogerheide op 26 januari en het WK in het Zwitserse Dübendorf op 2 februari.

Marianne Vos won vorig jaar vier wereldbekerwedstrijden en voor het eerst het eindklassement. Op het WK eindigde ze als derde. Haar laatste wereldtitel in het veld dateert van 2014.