Kleurrijke expositie op het Altena College

29 november 2019, 20:04


Regio Info

SLEEUWIJK – Als je school een nieuw logo krijgt, dan kun je als docent Beeldende Vorming natuurlijk niet stil blijven zitten. Docent Dirna Boll bedacht er dan ook een leuke opdracht bij voor haar leerlingen, die met verf en doek aan de slag zijn gegaan met hun meesterproef-opdracht.

Het resultaat is een expositie in de gangen van het Altena College, waar de kunstwerken van de leerlingen te bewonderen zijn. Ook zijn er oude kunstobjecten en gadgets van de logo’s van vroeger te zien. “Veel ouders van leerlingen die nu bij ons op school zitten, zullen die wel herkennen!”, aldus rector Gijsbert van der Beek. En dat komt mooi uit, want de tentoonstelling is te zien op een moment dat er veel ouders in de school zijn: tijdens de ouderspreekmiddag- en avond op woensdag 11 december van 15.00 tot ca. 21.00 uur.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen onder het genot van een kopje koffie/thee. “Zo besteden we op een leuke manier – samen met onze leerlingen en ouders – aandacht aan ons nieuwe logo”, vertelt Van der Beek. “Dat vinden we belangrijk, omdat ons logo veel over ons zegt: de basis is net als in ons oude logo nog steeds rustig, net als onze school die gekenmerkt wordt door veiligheid en goed onderwijs. Maar het logo is nu óók kleurrijk en dynamisch. Net als onze school waar voor ieder wat wils te vinden is: van IT-skills en sportklas tot en met de Business School, de Anglia English Academy en veel leuke projecten op het gebied van theater en muziek.”

Ook een kijkje nemen bij de expositie in het Altena College? Loop op woensdag 11 december van 15.00 tot 21.00 uur gerust even naar binnen.