Aankomst Sinterklaas in Almkerk niet vlekkeloos verlopen

23 november 2019, 22:02


Lokaal Nieuws

ALMKERK – Tijdens zijn reis naar Nederland had Sinterklaas al tegenslagen, in Almkerk zorgde het Grote Boek voor de nodige opschudding en zenuwen bij de kinderen.

Op ludieke wijze kwamen de pieten aan bij het Golfpark in Almkerk. Grootste zorg, waar was Sinterklaas? Onderweg elkaar even kwijt geraakt, Sinterklaas kwam aan vanaf het treinstation in Breda in een toepasselijk golfkarretje. Eenmaal binnen was de pech nog niet over, het Grote Boek leek verdwenen en alle cadeautjes voor de kinderen in Almkerk kwamen in gedrang. Met hulp van de politie, de allerbeste bedoelingen van ‘de mevrouw van de bibliotheek, een mysterieuze visser en uiteraard de kinderen kwam het uiteindelijk goed.

Het boek bleek uiteindelijk al die tijd al vlakbij het podium te liggen. Waarom alleen de kinderen dit zagen en Sinterklaas met al zijn hulp dit niet wist op te lossen blijft een mysterie. Moe en voldaan konden de vele aanwezige kinderen inclusief cadeautje naar huis.