Sint aangekomen in Woudrichem en klaar voor alle activiteiten

19 november 2019, 20:19


Regio Info

WOUDRICHEM – Het was weer een prachtige intocht, 16 november kwam Sinterklaas met zijn gevolg aan in de Historische haven in Woudrichem. Bezoekers uit Woudrichem en ver daarbuiten hadden de intocht weer weten te vinden.

Samen met mooie lampjes en lampionnen vertrok de stoet onder begeleiding van de Pietenband naar de Lemmenskamp. In het atrium daar was het nog lang gezellig, jong en oud genoten van het Sinterklaasfeest. De komende activiteiten op een rij:

  • Zaterdag 23 november: Pietensportfeest. Kinderen van 3 t/m 10 jaar kunnen die dag weer lekker komen sporten met de Pieten. Voor de deelnemers is er drinken met wat lekkers. De inschrijving start om half 10. Er is plaats voor 120 kinderen, vol is vol! De entree bedraagt € 2,- per kind. Denk aan gymschoenen met naam erop!
  • Woensdag 27 november: 15.00 uur Sint leest voor in Bibliotheek Altena, speciaal voor 0-6 jarigen (In De Werf tijdens Pepernotenfabriek)
  • Woensdag 27 november 14.00-16.30 uur De Pepernotenfabriek bij Kinderopvang BuitenGewoon in De Werf. Wat doen toch al die letters in de fabriek? 15.30 uur: Meet and Greet met Sinterklaas. Kom pepernoten bakken en helpen verbouwen, na de verhuizing van vorig jaar mogen de kinderen nu aan de slag om ook op de nieuwe locatie De Pepernotenfabriek mooi te maken. Dus let op, locatie gewijzigd: Niet zoals voorheen aan de Middelvaart, maar De Pepernotenfabriek is in het nog te verbouwen BSO-gedeelte van Kinderopvang BuitenGewoon in De Werf.