Schrijf je nu in voor de 10e Jeugdmuziekdag Altena

19 november 2019, 09:28


Regio Info

ALMKERK – De inschrijving voor de Jeugdmuziekdag Altena 2020 is gestart. Deze dag wordt gehouden op zaterdag 8 februari 2020 in ’t Verlaat in Almkerk.

Tijdens deze dag speel je samen met andere muzikanten in één groot orkest en wordt er gewerkt aan een concertprogramma onder leiding van professionele dirigenten. Omdat het deze keer voor 10e keer wordt gehouden is het thema: “TOP!10”. Naast gezamenlijke repetities wordt er ’s middags in kleinere groepen gerepeteerd. De dag begint om 10 uur en wordt afgesloten met een feestelijk slotconcert.

Heb je ook zin om mee te doen? Meld je dan uiterlijk 24 december 2019 aan via de link op de homepage van www.jeugdmuziekdagaltena.nl. Elke muzikant tot ± 21 jaar uit het Land van Heusden en Altena die een muziekinstrument bespeelt dat voorkomt in een HaFaBra-orkest, is welkom. Je hoeft niet per se lid te zijn van een muziekvereniging. Kosten voor deze dag zijn €7,50 inclusief bladmuziek en een eenvoudige maaltijd ‘s avonds. Het slotconcert begint om 19:00 uur en daarvoor is de entree gratis.