ZVDO wint na krankzinnig slot

18 november 2019, 16:14


Sport Nieuws

ANDEL – Het eerste heren team van ZVDO heeft afgelopen zaterdag een enerverende wedstrijd beleefd. Het eerste heren team van De Krabben uit Bergen op Zoom kwam op bezoek in Andel.

ZVDO begon goed aan de wedstrijd, nadat pupil van de week Floriade Hoornaar de wedstrijdbal namens Bakx en Van Kranenburg in het zwembad gegooid had. ZVDO pakte al snel de voorsprong en deze voorsprong wist ZVDO bijna de gehele wedstrijd vast te houden. De laatste periode werd ingegaan met een stand van 10-9 in het voordeel van ZVDO. Binnen een minuut stond het 10-10. ZVDO wist weer op voorsprong te komen naar 12-11. De Krabben gingen alles of niets spelen en de keeper ging, met nog 50 seconden te spelen, ook mee naar voren om iets te forceren. ZVDO wist deze aanval af te slaan.

Met nog maar 2 seconden op de klok wist De Krabben toch de 12-12 te maken. Een enorme domper. Vanaf de eigen speelhelft werd door ZVDO nog een allerlaatste doelpogingen gedaan. Deze bal werd door een veldspeler met 2 handen tegengehouden. Hiervoor kreeg ZVDO nog een strafworp mee. Casper bleef onder deze enorme druk erg rustig en wist de strafworp te verzilveren, waardoor ZVDO alsnog won. Volgende week zaterdag hebben de heren vrij en 30 november zullen de heren naar Eindhoven gaan om te spelen tegen Nayade Classic.