Waterpolojeugd ZVDO opent aanval op nummer 1

18 november 2019, 16:35


Sport Nieuws

ANDEL – Door afgelopen zaterdag te winnen met 6-4 van de nummer 1 SBC Breda waren ze de enige ploeg van de top drie welke alle punten in eigen zak hielden deze competitie ronde.

Hiermee komt de ZVDO jeugd met een wedstrijd meer op een gedeelde eerste plaats. Dit met de wetenschap dat de twee andere top 3 ploegen nog alle wedstrijden tegen elkaar mogen spelen. Vanaf nu hebben de pupillen van coach Lou Goedel alles in eigen hand. Dit jeugdteam boekte de zevende overwinning op rij. Hiermee is het op dit moment de langst ongeslagen ploeg in de 1e klasse zuid/west. Met als gevolg een gedeelde eerste plaats op basis van punten, echter met een wedstrijd meer gespeeld.

De ZVDO jeugdspelers zullen er vanaf nu aan mogen wennen dat dat elke wedstrijd door de tegenstander anders beleefd zal gaan worden. Iedereen wil winnen van de nummer één, rustige duels hoeven ze niet meer te verwachten.